Ando Verpia

Section

Ando Verpia - jouw uniek zicht op Antwerpen

Een foto waar je zowel Linkeroever, het Zuid en het Historisch Centrum in een keer kan zien, dat is enkel voor de haan op de kathedraaltoren weggelegd.
Of dat was het toch. 

Het verhaal

Onlangs kreeg ik de unieke kans een dergelijke foto te nemen, de droom van heel wat Antwerpse fotografen. Vanop een locatie die niet snel meer bereikt zal kunnen worden had ik een prachtig zicht over de stad Ando Verpia zoals Antwerpen in de jaren 500 vermeld stond op Romeinse munten.

Ando Verpia is een gelimiteerde collectie van vijf exclusieve groot formaat prints afgewerkt met hoogwaardige materialen. De foto wordt, nadat deze enkele kwaliteit controles ondergaan heeft, voorzien van zijn unieke nummer en signatuur. Het materiaal van het frame kan vrij gekozen worden uit een reeks van acht verschillende materialen.

Kies jouw exemplaar
parallaxSection

De afwerking

Ando Verpia wordt niet zomaar geprint op fotopapier. Hij wordt afgewerkt met een "Shadow box". De Shadow box creëert een diepte waardoor de foto lijkt te zweven in het frame en trekt de aandacht van de kijker naar de foto. Het frame zelf wordt afgewerkt met een van de volgende materialen naar keuze:
● Black satin
● Graphite
● Silver
● White satin
● Oak
● Walnut
● Bubinga

Deze manier van presenteren van de foto wordt gezien als een van de meest exclusieve presentaties beschikbaar. Het geheel zit stevig in elkaar en de afwerking voorziet dat de foto rechtstreeks aan de muur gehangen kan worden. De foto zelf meet 180 bij 60 centimeter en het kader heeft een dikte van 4,8 centimeter.

Vraag meer info
Different finishes for the bespoke, limited edition

Contact

Wil jij één van de vijf Ando Verpia eigenaars zijn of wens je meer informatie?
Laat het via onderstaand formulier weten.